Izberite svojo državo ali regijo.

Close
Prijava Registriraj se E-naslov:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Zagon aplikacije za zdravje dvigne $ 10m

Health app start-up raises $10m

Naložba bo uporabljena za uvedbo podjetja Kaia v ZDA, vključno z novo pisarno v New Yorku, in financiranje nadaljnjih kliničnih študij.

Aplikacijo Kaia za bolečine v hrbtu je sprejelo več kot 250.000 posameznikov in organizacij po Evropi in ZDA.

To vključuje nekatere največje evropske zdravstvene zavarovalnice, kot je BARMER, največje nemško podjetje, ki članom ponuja brezplačno storitev.


Aplikacija ponuja dnevni načrt s fizičnimi izvedbami, tehnikami za sprostitev in medicinsko izobraževalno vsebino,

Kaia ustvarja domačo, cenovno dostopno in klinično potrjeno alternativo proti bolečinam, ki se dostavljajo prek pametnega telefona.

Poleg tega lahko terapijo prilagodimo vsakemu uporabniku z lastniškim algoritmom, ki prilagaja program vadbe vnosu posameznika.

Patentna tehnologija sledenja gibanju spremlja in zagotavlja zvočne povratne informacije v realnem času o uspešnosti vadbe pri bolnikih.

Aplikacija Kaia edinstveno obvešča uporabnike v naravnem jeziku, če pravilno izvaja vaje in kako jih izboljšati - ne da bi potrebovali dodatno strojno opremo.

Ker je bolečina v hrbtu ena izmed vodilnih medicinskih vprašanj, o katerih so poročali na svetu, dokazane digitalne alternative proti bolečinam ne morejo priti dovolj hitro.

V Ameriki je stanje ocenjeno, da prizadene 100 milijonov ljudi na leto in je glavni razlog, zakaj se ljudem predpisujejo zdravila proti bolečinam. Naraščajoča uporaba analgetikov na osnovi opioidov je povzročila odvisnost od takšnih zdravil v ZDA na ravni epidemij.

Zmanjšanje potrebe po predpisovanju zdravil proti bolečinam in število intervencij MSK ni le koristno za bolnike, ampak bo tudi izdalo precejšnja sredstva za zdravstvene ustanove, ki jih bodo lahko uporabljali drugje.

»V zadnjih dvanajstih mesecih smo pokazali univerzalno, neizpolnjeno potrebo po dostopnih in dostopnih digitalnih terapijah, kot je na primer prva aplikacija za bolečine v hrbtu, ki jo poganja naš svetovni računalniški vid,« pravi direktorica Kaia Konstantin Mehl. zmanjšanje stroškov za plačnike v zdravstvu po vsem svetu. “\ t