Izberite svojo državo ali regijo.

Close
Prijava Registriraj se E-naslov:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

O nas

Infinity-Semiconductor.comNajvečja elektronska trgovina na svetu
vodilni svetovni distributer, specializiran za integrirana vezja (IC), RF / IF in RFID, senzorje, pretvornike, stikala, releje, kondenzatorje, optoelektroniko in diskretne polprevodnike….

BKoristi za vas

Prihranite svoj čas. Prihranite svoj denar.
Več kot 900 tisoč delov na zalogi za takoj dostavo. S 6+ milijoni vrstic razpoložljivih elektronskih komponent v Infinity-Semiconductor.com. Naše učinkovito spletno naročanje zagotavlja nižje transakcijske stroške.

Infinity-Semiconductor.com je eden največjih in najhitreje rastočih distributerjev elektronskih komponent na svetu. Naše poslanstvo je pomagati našim strankam hitro poiskati elektronske komponente, ki jih potrebujejo po konkurenčnih cenah.
Izdelki Warrantied
100% novo in podaljšano garancijo, 1 leto garancije za vse izdelke. Orininal, visoke kakovosti elektronskih komponent s konkurenčno ceno.
Storitev za stranke
Najboljša učinkovitost dela, hitro odzivanje, hitra dostava in dostava. Pošljite nam RFQ online Zdaj bomo odgovorili v 24 urah.
Globalni trg
V vsakem trenutku je več kot 2.000.000 elektronskih komponent na voljo v zalogi in pripravljenih za odpremo iz našega sedeža v Hong Kongu.
Zastarele komponente
Mi smo oskrbo težko najti, Long Lead-Time, End-Of-Life (EOL) in zastarele elektronske komponente.
Garancija nizke cene
Prebrali bomo vsako razumno ponudbo! Če prejmete boljšo ponudbo. Obrnite se na nas in mi bomo naredili vse, kar je v naši moči, da se srečamo ali pretepamo.

IUvod

Vaš zaupanja vreden partner v dobavni verigi elektronskih komponent - Infinity-Semiconductor.com
Ponosni smo, da vam lahko ponudimo najobsežnejšo paleto izdelkov, vključno z najnovejšimi različicami najboljših svetovnih proizvajalcev elektronskih naprav.
Naša prednost blagovne znamke: Xilinx, Altera, Microsemi, Microchip, Lattice, Texas Instruments, STMicroelectronics, Infineon, NXP, Maxim integrirano, Cypress, Fairchild, ON Semiconductor, Zilog, Intel, Honeywell, Panasonic, Broadcom, Omron, Sharp, KEMET, AVX , TE povezljivost in več ...

WKaj prodajamo

Ponosni smo, da vam lahko ponudimo najobsežnejšo paleto izdelkov, vključno z najnovejšimi različicami najboljših svetovnih proizvajalcev elektronskih komponent, integriranih vezij (IC): PMIC, pomnilnik, logika, linearni, vmesniški, vgrajeni FPGA, CPLD, mikroprocesorji, mikrokontrolerji, Upori, kondenzatorji, stikala, senzorji, pretvorniki, RF / IF in RFID, polprevodniški moduli, releji in druge elektronske komponente.

Infinity-Semiconductor.com

zagotoviti popolno in stroškovno učinkovito rešitev za proizvajalce originalne opreme, CEM, distributerje, potrebe proizvajalcev in drugih podjetij. Ponujamo visoko kakovostne elektronske komponente iz zanesljivih virov za reševanje vprašanj v dobavni verigi in zagotavljamo distribucijski kanal za presežne zaloge.

Zakaj mi?

Rešujemo vaše najtežje težave pri iskanju komponent:
Težke elektronske komponente
100% novo in podaljšano zajamčeno
Visoka kakovost in konkurenčna cena
One-Stop Nakupovanje za elektronske komponente
Nižji stroški nabave, Brezplačna dostava na voljo

Prihranite svoj čas.

Več kot 900 tisoč delov na zalogi za takoj dostavo. S 6+ milijoni vrstic razpoložljivih elektronskih komponent v Infinity-Semiconductor.com. Naše učinkovito spletno naročanje zagotavlja nižje transakcijske stroške.
Get Quote

CKontaktiraj nas

  • Tel:+00 852-3050 6900
  • E-naslov:Info@infinity-electronic.com
  • Faks:+00 852-3050 6944
  • Naslov:17F, komercialna stavba Gaylord, 114-118 cesta Lockhart, Wan Chai, Hong Kong
Kontaktiraj nas