Izberite svojo državo ali regijo.

Close
Prijava Registriraj se E-naslov:Info@infinite-electronic.hk
0 Item(s)

O nas

infinite-electronic.hkNajvečja elektronska trgovina na svetu
vodilni svetovni distributer, specializiran za integrirana vezja (IC), RF / IF in RFID, senzorje, pretvornike, stikala, releje, kondenzatorje, optoelektroniko in diskretne polprevodnike….

BKoristi za vas

Prihranite svoj čas. Prihranite svoj denar.
Več kot 900 tisoč delov na zalogi za takoj dostavo. S 6+ milijoni vrstic razpoložljivih elektronskih komponent v Infinite-Electronic.hk. Naše učinkovito spletno naročanje zagotavlja nižje transakcijske stroške.

Infinite-Electronic.hk je eden največjih in najhitreje rastočih distributerjev elektronskih komponent na svetu. Naše poslanstvo je pomagati našim strankam hitro poiskati elektronske komponente, ki jih potrebujejo po konkurenčnih cenah.
Izdelki Warrantied
100% novo in podaljšano garancijo, 1 leto garancije za vse izdelke. Orininal, visoke kakovosti elektronskih komponent s konkurenčno ceno.
Storitev za stranke
Najboljša učinkovitost dela, hitro odzivanje, hitra dostava in dostava. Pošljite nam RFQ online Zdaj bomo odgovorili v 24 urah.
Globalni trg
V vsakem trenutku je več kot 2.000.000 elektronskih komponent na voljo v zalogi in pripravljenih za odpremo iz našega sedeža v Hong Kongu.
Zastarele komponente
Mi smo oskrbo težko najti, Long Lead-Time, End-Of-Life (EOL) in zastarele elektronske komponente.
Garancija nizke cene
Prebrali bomo vsako razumno ponudbo! Če prejmete boljšo ponudbo. Obrnite se na nas in mi bomo naredili vse, kar je v naši moči, da se srečamo ali pretepamo.

IUvod

Vaš zaupanja vreden partner v dobavni verigi elektronskih komponent - Infinite-Electronic.hk
Ponosni smo, da vam lahko ponudimo najobsežnejšo paleto izdelkov, vključno z najnovejšimi različicami najboljših svetovnih proizvajalcev elektronskih naprav.
Naša prednost blagovne znamke: Xilinx, Altera, Microsemi, Microchip, Lattice, Texas Instruments, STMicroelectronics, Infineon, NXP, Maxim integrirano, Cypress, Fairchild, ON Semiconductor, Zilog, Intel, Honeywell, Panasonic, Broadcom, Omron, Sharp, KEMET, AVX , TE povezljivost in več ...

WKaj prodajamo

Ponosni smo, da vam lahko ponudimo najobsežnejšo paleto izdelkov, vključno z najnovejšimi različicami najboljših svetovnih proizvajalcev elektronskih komponent, integriranih vezij (IC): PMIC, pomnilnik, logika, linearni, vmesniški, vgrajeni FPGA, CPLD, mikroprocesorji, mikrokontrolerji, Upori, kondenzatorji, stikala, senzorji, pretvorniki, RF / IF in RFID, polprevodniški moduli, releji in druge elektronske komponente.

infinite-electronic.hk

zagotoviti popolno in stroškovno učinkovito rešitev za proizvajalce originalne opreme, CEM, distributerje, potrebe proizvajalcev in drugih podjetij. Ponujamo visoko kakovostne elektronske komponente iz zanesljivih virov za reševanje vprašanj v dobavni verigi in zagotavljamo distribucijski kanal za presežne zaloge.

Zakaj mi?

Rešujemo vaše najtežje težave pri iskanju komponent:
Težke elektronske komponente
100% novo in podaljšano zajamčeno
Visoka kakovost in konkurenčna cena
One-Stop Nakupovanje za elektronske komponente
Nižji stroški nabave, Brezplačna dostava na voljo

Prihranite svoj čas.

Več kot 900 tisoč delov na zalogi za takoj dostavo. S 6+ milijoni vrstic razpoložljivih elektronskih komponent v Infinite-Electronic.hk. Naše učinkovito spletno naročanje zagotavlja nižje transakcijske stroške.
Get Quote

CKontaktiraj nas

  • Tel:+00 852-3050 6900
  • E-naslov:info@Infinite-Electronic.hk
  • Faks:+00 852-3050 6944
  • Naslov:17F, komercialna stavba Gaylord, 114-118 cesta Lockhart, Wan Chai, Hong Kong
Kontaktiraj nas