Izberite svojo državo ali regijo.

Close
Prijava Registriraj se E-naslov:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Izjava o računu

Spoštovani uporabniki, po nakupu od Infinity-Semiconductor.com boste prejeli našo uradno trgovinsko fakturo, natančno preberite spodnja navodila.

1, Navodilo za izdani račun

Račun bo izdan od Infinity-Semiconductor.com. Znesek računa bo odvisen od zneska dejanskega zneska, ki ste ga plačali.
Infinity-Semiconductor.com vsebuje dve vrsti računov, račun za DDV (neodbitni) in posebni račun za DDV (odbitni).
Da bi izboljšali učinkovitost delovanja in preprečili učinek vračanja, bo račun izdan v 5 delovnih dneh po tem, ko uporabniki dobijo blago.
Prosimo, izpolnite pravilen naslov, kontaktno osebo, telefonsko številko, da boste lahko dostavili račune točno. Če ne izpolnite teh podatkov, bo Infinity-Semiconductor.com poslal račun na isti naslov kot blago, poslano, tako da bomo lahko stopili v stik z vami pravočasno.

2, račun za DDV

Infinity-Semiconductor.com običajno izda račun z DDV za uporabnike, ki niso splošni davkoplačevalci.
V računu vpišite ustrezno ime podjetja in davčne podatke.

3, posebni račun za DDV

Če morate izdati "posebni račun za DDV", se obrnite na naše računovodstvo, sicer bo sistem Infinity-Semiconductor.com izdal račun za DDV.
Prosimo, izpolnite in natančno preverite vse podatke o računu, Infinity-Semiconductor.com ne bo prevzel odgovornosti, če pride do napake.
Posebni račun za DDV bo po potrditvi pošiljke poslan izrecno.
Prosimo, izpolnite ime podjetja, naslov, telefonsko številko, davčno številko, ime banke in račun, naslov za pošiljanje računa, tako da lahko uporabniki običajno uporabljajo poseben račun za DDV, vendar morajo biti vse izpolnjene enake kot plačilo davka.
Ime podjetja mora biti ime industrijske in trgovske registracije.
Naslov podjetja in telefonska številka računa morata biti enaka kot podatki o vašem podjetju.
Davčna številka je številka, ki je ponavadi številka & lt; & lt; potrdila o davčni registraciji & gt; & gt ;, pazljivo preverite in vnesite.
Ime in številko računa morata biti napisana za oba.

4, Objave

Če uporabniki napišejo napačne podatke za poseben račun za DDV, bo Infinity-Semiconductor.com samodejno izstavil račun za DDV in brez vračila.
Infinity-Semiconductor.com ne bo sprejel zahteve za izdajo posebnega računa za ponovno izdajo DDV, če smo že izdali račun po podatkih uporabnikov.

5, Prijazen opomnik

Če imate kakršen koli dvom glede izdanega računa, se obrnite na finančno službo Infinity-Semiconductor.com.
Če ne dobite računa v 30 dneh po nakupu blaga, pls kontakt Infinity-Semiconductor.com storitve za stranke. Račun ne bomo izdali drugič, če nas ne morete kontaktirati v 90 dneh (od datuma naročila)
Ime izdelka v računu bo napisal elektronske komponente, številka dela bo napisan kot resnično naročilo, nobena druga posebna zahteva.

6, Povračilo računa

Prosimo, da se obrnete na našo službo za pomoč strankam, če ugotovite, da so podatki o računu napačni, saj bo naročilo Infinity-Semiconductor.com zamenjalo in poslalo pravilne podatke.
Če želite spremeniti podatke o računu, se obrnite na našo službo za pomoč strankam, potem ko bomo potrdili, da vam je finančna služba poslala popravljen račun na vaš naslov.
Brez odobritve servisne službe naša finančna služba ne bo sprejela prijave za ponovno izdajo računa po telefonu, faksu, elektronski pošti.