Izberite svojo državo ali regijo.

Close
Prijava Registriraj se E-naslov:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Izjava o zasebnosti

Infinity-Semiconductor.com ščiti vaše osebne podatke in jih ne razkriva, ne daje v najem ali jih prodaja tretjim osebam.

Zbiranje

Lahko obiščete našo spletno stran, ne da bi nam povedali, kdo ste, ali nam posredovali kakršne koli osebne podatke o sebi. Ko želite zaprositi za ponudbo, morate za nekatere informacije izpolniti naš obrazec za zahtevek. Če se odločite, da nam posredujete osebne podatke, naše spletno mesto zbira le informacije, ki jih obiskovalci prostovoljno posredujejo. Zbirali in shranjevali bomo naslednje osebne podatke:

Obisk spletne strani

Dobrodošli v Infinity-Semiconductor.com. Na Infinity-Semiconductor.com se vaša zasebnost in varovanje osebnih podatkov obravnavata zelo skrbno. Naslednja izjava vas bo seznanila z načinom uporabe in upravljanja podatkov, ki smo jih zbrali. Vsakič, ko obiščete Infinity-Semiconductor.com, naš strežnik samodejno prepozna in zabeleži vaš IP naslov. Naslov IP je v bistvu naslov računalnika, ki zahteva spletni strežnik. V tej izmenjavi podatkov se ne pridobijo osebni podatki ali podrobnosti - brskalnik obiskovalca ni zasnovan za zagotavljanje teh informacij.
Na Infinity-Semiconductor.com se naslovi IP obiskovalcev redno pregledujejo in analizirajo za namene spremljanja in učinkovitega izboljševanja našega spletnega mesta in ne bodo deljeni zunaj Infinity-Semiconductor.com. Med obiskom spletne strani vas lahko prosimo za kontaktne podatke (e-poštni naslov, telefonska številka, številka faksa in naslovi za pošiljanje / zaračunavanje). Te informacije se zbirajo na prostovoljni osnovi - in samo z vašo odobritvijo.

Varnost

Infinity-Semiconductor.com vsebuje vsebine, storitve, oglaševanje in druge materiale, ki povezujejo spletno stran tretjih oseb. Nimamo nadzora nad osebnimi podatki, ki jih zbirajo te strani, in ne odgovarjamo za točnost in vsebino teh spletnih mest.
Ta dokument obravnava samo uporabo in razkritje informacij, ki smo jih zbrali, za tretje osebe pa se lahko uporabljajo različne politike. Infinity-Semiconductor.com ne nadzoruje drugih spletnih mest in ta pravilnik o zasebnosti ne velja za njih. Priporočamo vam, da se sklicujete na politiko zasebnosti teh tretjih oseb, kjer je to primerno.

Piškotki

Piškotki so preproste besedilne datoteke, ki so shranjene na vašem trdem disku in so prav tako varne kot vsi drugi podatki, shranjeni v računalniku. Piškotke ustvarjajo spletne strani in se uporabljajo za shranjevanje podatkov za udobje obiskovalca. Piškotek ne sme uporabljati nobena spletna stran, razen tiste, ki jo je ustvarila, niti ne more brati podatkov iz vašega računalnika, razen podatkov, shranjenih v njem. Podatki, ki jih izberemo za shranjevanje v naših piškotkih, ne smejo vključevati finančnih informacij, kontaktnih informacij ali drugih osebnih in občutljivih podatkov. Naša spletna stran uporablja piškotke, da bi si zapomnila nastavitve naših obiskovalcev, da bi zagotovila vsebino, ki jo potrebujejo posebej.

Splošno

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo našo politiko zasebnosti brez predhodnega obvestila.