Izberite svojo državo ali regijo.

Close
Prijava Registriraj se E-naslov:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Pogoji uporabe

Ta sporazum podrobno določa pogoje in pogoje spletnega mesta www. Infinity-Semiconductor.com, če imate kakršnokoli vprašanje, vas prosimo, da nas kontaktirate!

Prosimo, da natančno preberete ta pogoj uporabe in izjavo o varovanju zasebnosti, preden ste se registrirali na Infinity-Semiconductor.com .once, ko ste se uspešno registrirali, menili ste, da ste se strinjali in sprejeli vse pogoje in določila glede uporabe in izjave o zasebnosti. posodobljeno različico bomo objavili na Infinity-Semiconductor.com, če bomo spremenili to izjavo. Vse vsebine sporazuma bodo začele veljati na dan objave. če se s to revizijo ne strinjate, morate prekiniti odnos z Infinity-Semiconductor.com.

1, REGISTRACIJA UPORABNIKA:

1), kvalifikacija uporabnika:
Vsi uporabniki Infinity-Semiconductor.com morajo biti Podjetje ali posameznik, ki lahko v skladu z zakonom podpiše zbirno pravno zavezujočo pogodbo. Ne uporabljajte naših storitev, če niste kvalificirani. Računa Infinity-Semiconductor.com ne morete prenesti ali prodati. Infinity-Semiconductor.com si pridržuje pravico, da prekine ali prekine vaš račun v skladu z njihovimi željami.
2), pisanje gradiva:
Vsi uporabniki morajo Infinity-Semiconductor.com priskrbeti resnične, veljavne osebne podatke, da bi zagotovili normalno poslovanje. Če se spremenijo, vas prosimo, da takoj obvestite in posodobite na Infinity-Semiconductor.com.
Vsi uporabniki Infinity-Semiconductor.com se strinjajo, da sprejemajo e-pošto in sporočila partnerjev Infinity-Semiconductor.com ali Infinity-Semiconductor.com.

2, ZASEBNOST:

Infinity-Semiconductor.com ima izjavo o zasebnosti, ki velja za vse uporabnike, vključno z uporabniškim sporazumom. Preberite in sprejmite izjavo o varovanju zasebnosti za uporabo Infinity-Semiconductor.com, ko se registrirate, prav tako pa vas bodo omejila pravila (in Infinity-Semiconductor.com vsaka posodobljena različica izjave o zasebnosti) v času uporabnikov Infinity-Semiconductor.com.

TRGOVINA:

Vsi uporabniki morajo pri nakupu izpolnjevati naslednje pogoje:

4, SERVIS KAKOVOSTI IN PRODAJE:

1), se sklicuje na poprodajne storitve.
2), kakovost izdelkov.
Infinity-Semiconductor.com izdelki bodo strogo v skladu z vladnimi in strokovnimi standardi. Če brez predhodnih standardov delujemo po standardu proizvajalca, lahko kupci brez vseh zgoraj navedenih standardov razpravljajo in odločajo med Infinity-Semiconductor.com. Vsak problem kakovosti ali iz standardov izdelkov, lahko uporabniki zaprosijo za vrnitev ali zamenjavo.

5, VARNOST SPLETNEGA MESTA:

Sprejeli boste, da ne morete vstopiti na spletno stran s kakršno koli robotsko, Spider ali Refresh programsko opremo za kakršen koli namen brez dovoljenja Infinity-Semiconductor.com v pisni obliki.
Poleg tega se strinjate, da ne boste:

6, IZJAVA O PRAVICAH INTELEKTUALNE LASTNINE:

Vse avtorske pravice, patent, blagovna znamka, poslovna skrivnost in vse pravice, ki jih ponuja Infinity-Semiconductor.com, pripadajo Infinity-Semiconductor.com. brez dovoljenja Infinity-Semiconductor.com, kdorkoli ali član lahko prenese, kopira, prenaša, revidira in ureja. V nasprotnem primeru nosijo vso pravno odgovornost. Infinity-Semiconductor.com ima pravico do pomnilnika podatkovnega strežnika Infinity-Semiconductor.com, ko uporabnik uporablja storitev.

7, IZJAVA O ODGOVORNOSTI:

Infinity-Semiconductor.com je odgovoren, da ponudi tehnično podporo, se prepričajte, da je spletno mesto v delovnem stanju, poskusite se izogniti prekinitvi storitev, ali prekinite časovno omejitev v najkrajšem času, poskrbite, da bo uporabnik lahko brez težav delal na internetu. Toda zaradi višje sile ali drugih razlogov, ki ne morejo nadzorovati, povzročiti sesutja spletnega mesta ali ne morejo uporabiti, povzročiti izgubo nekega zapisa, sporočila ali informacij, je Infinity-Semiconductor.com neodgovornost: vsak uporabnik ponudi napačen ali nedokončan in napačen rezultat. Infinity-Semiconductor.com je neodgovorna, če ne more uporabljati storitve Infinity-Semiconductor.com ali trpi kakršne koli druge izgube.

8, DRUGI

Ta sporazum v vseh pogledih ureja zakonodaja Hongkonga. Ta spletna stran vsi uporabniki so nepreklicno imetnik Infinity-Semiconductor.com, ki se nahaja v pristojnosti sodišča in višjega sodišča. Določbe tega sporazuma so ločljive, če se katera koli določba tega sporazuma razglasi za neveljavno ali neizvršljivo, se lahko določba izbriše, preostale določbe pa se izvršijo.