Izberite svojo državo ali regijo.

Close
Prijava Registriraj se E-naslov:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Načini dostave

Infinity-Semiconductor.com ponuja različne načine dostave: lahko vam pomagamo urediti dostavo paketa prek Fedexa, DHL-a, UPS-a, TNT-a, EMS-a ali drugega načina, ki ga želite, lahko izberete lastno logistično storitev, če ste sodelovali z določeno dostavo Podjetje sprejema tudi način dostave, kot ga je zahtevala stranka.


Stroški pošiljanja:


Čas dostave in cilji

Poskrbeli bomo za dostavo v roku 1-2 dni od dneva, ko vsi artikli prispete v naše skladišče.
Za dajatve, davke in druge dajatve je odgovoren prejemnik, saj naši stroški krijejo le prevoznino za paket. Za oceno morebitnih stroškov se obrnite na carinski urad svoje države.

Tukaj je na voljo časovna tabela iz našega skladišča do vašega cilja.

Aziji Severna Amerika Evropi srednji vzhod Južna Amerika Afriko
DHL 2-4 dni 3-4 dni 3-5 dni 3-6 dni 3-5 dni 4-6 dni
FedEx IP 2-4 dni 3-4 dni 4-5 dni 3-6 dni 4-6 dni 4-6 dni


* Čas dostave in dostave se izračuna v delovnih dneh od ponedeljka do petka. V primeru večjih praznikov, kot je božič, dovolite dodaten čas dostave. V teh posebnih priložnostih vas bomo spomnili na morebitne zamude.
Naslednje države, ki jih zaradi politike ne moremo dostaviti: Afganistan, Srednjeafriška republika, Republika Cote d'ivoire, Demokratična republika Kongo, Demokratična ljudska republika Koreja, Eritreška zveza, Libanonska republika, Republika Liberija, Demokratična republika Somalija, Republika Sudan.
Za več informacij o pošiljki nam pišite na Info@infinity-electronic.com