Izberite svojo državo ali regijo.

Close
Prijava Registriraj se E-naslov:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Sponzorirana vsebina: SIGLENT SVA1015X analizator spektra

Analizator spektra SIGLENT SVA1015X je zelo zmogljivo in prilagodljivo orodje za različne meritve v frekvenčnem območju od 9 kHz do 1,5 GHz. Velike osnovne specifikacije so osnova za vse vključene in razpoložljive funkcije in funkcije. Zelo nizka DANL (prikazana povprečna raven hrupa) -156dBm in široka paleta filtrov RBW (1Hz - 1MHz) uporabniku omogočata vpogled v zelo majhne in ozke signale. Sledilni generator je vključen kot standard in omogoča uporabniku, da izvede meritve skalarnih izgub na kablih, filtrih in drugih komponentah. Doslej je vse, kar je mogoče pričakovati od dobrega analizatorja osnovnega spektra, vzpostavljeno. Vendar pa je s SVA1015X mogoče veliko več.

Ena od njih je v tem času zelo pogosta zahteva, da se lahko izvedejo razhroščevanje EMI ali meritve predhodne skladnosti. Današnje visoke hitrosti načrtovanja podatkov, IoT-naprave in napajalniki s preklopnim načinom lastne vsebine imajo veliko virov za vprašanja EMI. Zato so meritve predhodne skladnosti EMI in odpravljanje napak na vseh stopnjah načrtovanja nepogrešljive. Siglent ponuja opcijsko rešitev za SVA1015X, ki jo lahko kadarkoli kupite in namestite. Ta možnost razširja sklop filtrov RBW s posebnimi EMI-filtri in tudi kvazi-Peak detektorjem. Dodajanje niza sond v bližini polja (SRF5030 (T)) dopolni niz za odpravljanje napak na ravni vnosa. V kombinaciji z LISN je odlična nastavitev za izvedene meritve predhodne skladnosti EMI.

Bolj specializirana značilnost je Analiza vektorskih omrežij. To možnost lahko dodate tudi pozneje in uporabniku omogočite izvedbo meritev S11 in S21. Meritve se lahko prikažejo v različnih formatih, kot so X-Y (dB / fazna frekvenca), polarni ali Smithovi grafikoni. Tipične naloge, npr. Meritve zakasnitve filtrov ali vhodno / izhodne stopnje ojačevalnika ali ujemanja antene, lahko enostavno rešite. Pošteno rečeno, natančnosti rezultatov ne bi smeli primerjati s popolno, samostojno VNA, vendar pa je uspešnost te možnosti zelo trdna.

V primeru, da 1.5GHz ne bodo primerni za vašo aplikacijo in potrebujete višje frekvence, si oglejte serijo Siglent SSA3000X. Ponuja podobne zmogljivosti in možnosti. Vendar izključuje možnost VNA. Če potrebujete rešitev za meritve VNA nad 1.5GHz, bodite pozorni na www.siglenteu.com nekaj je na poti.

Za vse, ki se sprašujete, kdo je Siglent in kaj počnejo? Podjetje Siglent Technologies je leta 2002 začelo z razvojem digitalnih osciloskopov. Po 15 letih raziskav in razvoja so v portfelj vključeni digitalni osciloskopi s pasovno širino, ki segajo od 50 MHz in zdaj do 1 GHz, ročni osciloskopi z ali brez izoliranih vhodnih kanalov, funkcijska / poljubna valovna oblika generatorji tudi v najrazličnejših pasovnih širinah (10MHz do 500MHz), enosmerni napajalniki za laboratorije, digitalni večmetrski merilniki s 4,5 do 6,5gg, spektralni analizatorji in generatorji RF signala z največjo pasovno širino 3,2 GHz in drugi splošni preskusni instrumenti . Podjetje Siglent nenehno širi svojo paleto izdelkov. Načrt za leto 2019 je izdati več kot 3 nove izdelke in razširiti trenutni portfelj na eni strani z večjimi instrumenti in po drugi strani s popolnoma novo skupino izdelkov.

Podjetje Siglent se je sčasoma razvilo v vodilno podjetje na področju elektronske opreme za testiranje in merjenje. Njeni izdelki združujejo inovativne funkcije in funkcionalnost z močno zavezanostjo kakovosti in učinkovitosti.

Podjetje Siglent ima trenutno tri glavne pisarne po vsem svetu. Prvič, sedež v Shenzhen, Kitajska. Vsi dogodki in produkcije so tam opravljeni. Zaposlenih je več kot 300 ljudi. Več kot 100 inženirjev, ki delajo v več oddelkih, vključno s strojno opremo, programsko opremo, industrijskim oblikovanjem, testom in laboratorijem za napredno opremo za okolje, kot tudi visoko usposobljeno ekipo za upravljanje in drugimi strokovnjaki

Hčerinske družbe v Ameriki in Evropi so bile ustanovljene leta 2014. Ameriška pisarna se nahaja v Solonu, Clevelandu / OH in od odprtja urada se je stalno povečevala na 6 oseb. Delajo na lokalni prodaji, storitvah in podpori. Evropski urad se nahaja v Hamburgu / Nemčiji in je bil upravljan na daljavo iz Kitajske. Od oktobra 2018 je podjetje Siglent začelo zaposlovati lokalno osebje. V tem času skrbijo trije zaposleni o storitvah in podpori, prodaji in trženju. Glavni cilj je ponuditi visoko kakovostne storitve strankam in prodajnim partnerjem ter nenehno izboljševati in optimizirati delovanje. Vsa popravila in kasneje tudi tovarniška kalibracija bodo izvedena lokalno v središču Evrope.

Celotno evropsko prodajo opravljajo pooblaščeni distributerji. Prednost za stranko je, da je naslednji prodajni partner podjetja Siglent ponavadi nedaleč stran in da je predprodaja in veliko poprodajnih aktivnosti mogoče opraviti v lokalnem jeziku. Če želite najti svojega distributerja, se obrnite na našo spletno stran www.siglenteu.com -> Kako kupiti.

Kontaktni podatki

SIGLENT TECHNOLOGIES GERMANY GmbH
Liebigstr. 2-20
22113 Hamburg / Nemčija
Tel: +49 (0) -819-95946
& # x49; nf & # x6f; -e & # x75; @ s & # x69; & # x67; l & # x65; & # x6e; t. & # x63; om