Izberite svojo državo ali regijo.

Close
Prijava Registriraj se E-naslov:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Napajanje pospešuje tovarniške transportne sisteme

Napajanje, z Powerbox, je nameščen v ohišju IP54 in meri 250mm x 160mm x 55mm. Vključuje mikrokrmilnik za prilagajanje zaščitnega obnašanja in sprejema vhodne napetosti od 323 V do 560 V AC trifazne. Namenjen je varnostnim specifikacijam 60950-1 in 62368-1 EMC je v skladu z EN61000-6-3 in EN61000-6-2.

Dobava je namenjena za uporabo v tovarniški avtomatizaciji in avtomatiziranih paketnih vozliščih za transporterje, sortirna stikala in drugo opremo za elektronsko poslovanje.

Zasnovan je za delovanje v težkih okoljih in je mehansko preoblikovan, da se prilagodi različnim faktorjem ali neposredno vključi v enosmerne motorje. Vključuje mikrokontroler, maksimalno moč, omejitev toka in načine zaščite. Obstaja tudi mehak zagon, prekomerni tok, prenapetostna in temperaturna zaščita. Uporablja korekcijo dejavnega faktorja moči (PFC) z visoko učinkovitostjo, kompaktno topologijo LLC.


Napajalnik 250 W naslavlja 24V DC motorje in lahko proizvede 480W največje moči za eno sekundo, vzdržuje visoke kapacitivne obremenitve in upravlja recikliranje energije, ko motor DC upočasni ali ustavi, pravi podjetje. Ta funkcija lahko poveča življenjsko dobo opreme in prihrani energijo. Za večjo moč ali redundanco je mogoče vzporedno. Delovno temperaturno območje je od -25 ° C do + 70 ° C.

Druge izhodne napetosti so na voljo na zahtevo za moč 36V, 48V DC motorje, kot tudi prilagojene napetosti.

Na voljo je LED indikator za stanje napajanja, DC-OK signal in daljinska ponastavitev za integracijo znotraj sistema za upravljanje transportnih operacij.