Izberite svojo državo ali regijo.

Close
Prijava Registriraj se E-naslov:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Power Stamp Alliance zmanjšuje potrebo za CPU gostitelja za nadzor PSU in dodaja referenčno zasnovo

PowerStapAlliance-Controller-Stamp-envelope

Zavezništvo (Artesyn Embedded Technologies, Bel Power Solutions, Flex in STMicroelectronics) je ustvarilo skupno specifikacijo za več vrst pretvorniških modulov 48Vdc-dc - poimenovanih "moči žigov" (specifikacije) in je namenjena predvsem IT-opremi in velikim napravam za obdelavo podatkov s 48-voltno distribucijo moči v stojalih, na primer lokalno napajanje FPGA in asics.

Power-Stamp-Alliance-controllerNovi modul,žig kontrolorjaWith bo uporabljen s „satelitskimi žigi za satelit“, opredeljenimi prej. Namenjen je zagotavljanju vseh uporabniških vmesnikov, zahtev krmiljenja in napajalne napetosti do šestih satelitov, "ki omogočajo pretvorbo moči brez kakršnih koli zahtev za gostiteljsko aplikacijo," je dejala organizacija. »Idealen je za strežnike, shranjevanje in računalniške sisteme, kjer je prostor v bližini procesorja omejen. Gostiteljski sistem bi moral samo zagotoviti 48V izvorno tirnico za krmilnik in satelitske žige, s čimer bi odpravili potrebo po primarnih in sekundarnih napetostih pristranskosti.

PowerStapAlliance-Ice-Lake-VR13-boardObenem je zavezništvo napovedalo referenčno ploščo za procesorje, ki temeljijo na Intelovi naslednji 10-milimetrski mikroarhitekturi procesorja - s kodnim imenom Ice Lake.


Druge referenčne plošče so na voljo za Intelov VR13 (Skylake) procesor in za ASIC in FPGA.

Obstaja tudi grafični uporabniški vmesnik (GUI), ki ga lahko razvijalci uporabljajo z izdelki iz katerega koli člana podjetja, in novo referenčno ploščo za načrtovanje visokonapetostnih ASIC in / ali FPGA čipov.

Člani zveze Power Stamp se strinjajo s standardnim odtisom izdelka in funkcijami, ki jih zagotavljajo, medtem ko samostojno konkurirajo z razlikovanjem v topologiji, vezjih in učinkovitosti.