Izberite svojo državo ali regijo.

Close
Prijava Registriraj se E-naslov:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Mems senzor pritiska odstrani milo in šampon za oblačila

STM-LPS33W-MEMS-pressure-sensor

Poklicano LPS33W, naprava z oznako IPx8 je zaščiten z notranjim viskoznim gelom za sesanje in naj bi zdržal: "slano vodo, klor, brom, detergente, kot so milo za roke in šampon, e-tekočine in lahke industrijske kemikalije, kot je n-pentan," je dejal ST.

Pakiranje je cilindrično (3,3 mm premera x 2,9 mm) in oblikovano, da olajša uporabo O-obročev, ko je potreben zaprt prostor, pokrov pa je odporen proti koroziji.

Kot trdi podjetje, je gel lastniška formula, njegove lastnosti, skupaj z vgrajenim signalom, pa dosežejo 0,008 hPa RMS tlaka.


"Občutljivost na ponovno napajanje spajkalne napetosti med montažo je prav tako izjemno nizka, pluje manj kot ± 2 hPa in v 72 urah povrne normalno natančnost," je dejal ST. "Temperaturna kompenzacija ohranja natančnost v območju ± 3 hPa v območju delovanja od 0 ° C do 65 ° C."

STM-LPS33W-MEMS-pressure-sensorSestava gela je malce skrivnostna, s samo mehanskimi lastnostmi podatkovni list (Tabela 9)

Vrednosti tovarniške obrezovanja se shranijo v neobstojno strukturo in se ob vklopu prenesejo v registre za normalno delovanje. Nadaljnje umerjanje ni potrebno.

Poraba je 15 µA pri „visoki zmogljivosti“, 3µA v načinu nizke porabe in 1µA pri zaustavitvi.

128-bitni FIFO shrani do 40 slotov podatkov o tlaku in temperaturi 32bit, kar zmanjša pogostost interakcij MCU gostitelja, kar omogoča gostitelju, da bolj spi in prihrani energijo.

Oskrba je 1,7 do 3,6 V in I2Vgrajeni so digitalni vmesniki C in SPI, kot tudi nizkopasovni filter.

Začela se je množična proizvodnja.