Izberite svojo državo ali regijo.

Close
Prijava Registriraj se E-naslov:Info@infinity-electronic.com
0 Item(s)

Prvi vojaško usposobljen Arm procesor za hi-rel aplikacije

Teledyne-e2v - First military-qualified Arm processor for hi-rel applications

LS1046A je del 64-bitnega portfelja NXP Arm Layerscape z 1,8 GHz quad-core Arm Cortex-A72.

Vključuje pospešek obdelave paketov in hitre periferne enote “in je prepoznan po visokozmogljivi arhitekturi in vodilni tržni gostoti”, pravi Teledyne. Njegova> 45.000 CoreMarkov računanja je združena z dvojnim 10Gbit Ethernetom, PCIe Gen3 in SATA Gen3.

Naprava je na voljo tudi v Teledyne najnovejši Računalniški modul Qormino, ki vključuje pomnilnik DDR4 velikosti 4 GB.


Objekt Greedyble podjetja Teledyne e2v je specializiran za pregledovanje delov za zahtevna okolja in omogoča, da je LS1046A na voljo v paketih RoHS in Pb-inclusive.

Poleg tega se lahko v okviru programa za upravljanje življenjskega cikla polprevodnikov Teledyne e2v („SLiM“) življenjska doba te naprave podpre 15 let ali več, da bi se izognili zastarelim vprašanjem.

Teledyne e2v je tesno povezan z NXP - njegova aerospace in obramba kvalificirano portfelj vključuje PowerPC temelji procesorjev iz NXP QorIQ P- in T-Series, kot tudi PowerQUICC naprave.

Vojaško usposobljena

»V letalski in obrambni industriji vidimo nov trend v smeri 64-bitnih Armovih izdelkov z vojaško usposobljeno napravo Teledyne e2v iz serije Layerscape komercialnih procesorjev,« je povedal vodja marketinga NXP Altaf Hussain. »Verjamemo, da uporabniki e2v ne bodo le izkoristili računalniške zmogljivosti naprave, ampak tudi ekosistem, ki podpira Arm, ustvarja nove možnosti pri načrtovanju sistema.«

Čipi arhitekture moči so dobro poznani v aplikacijah z visokimi relacijami. “Stranke lahko bodisi preidejo na rešitve, ki temeljijo na Arm, bodisi začnejo nov razvoj z dokazanimi rešitvami NXP, ki temeljijo na arhitekturi Power Architecture,” je dejal Teledyne.